A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: organizer

Filename: controllers/presentation.php

Line Number: 1287

13. Међународна конференција о достигнућима у машинству и индустријском инжењерству
ДЕМИ 2017
Бања Лука
26 - 27 мај 2017

Машински факултет Универзитета у Бањој ЛуциВојводе Степе Степановића 71
78000 Banja Luka, Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

+387 51 433000
masinstvobl@unibl.rs

Mašinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, tradicionalno, svake druge godine organizuje međunarodnu konferenciju o dostignućima elektrotehnike, mašinstva i informatike, DEMI. Konferencija DEMI 2011 je jubilarna, deseta po redu što ukazuje na činjenicu da ova konferencija ima značajno mjesto i ulogu u okupljanju naučnih i stručnih radnika iz oblasti elektrotehnike, mašinstva i informatike.

Cilj Konferencije je da ukaže na stanje istraživanja u oblasti mašinstva i informaciono-komunikacionih tehnologija u okruženju i prikaže realnu sliku stanja industrije u uslovima svjetske ekonomske krize. Od ove konferencije očekujemo da će saopšteni rezultati istraživanja naučnih i istraživačkih institucija, kao i rezultati istraživanja iz industrije, dati značajan doprinos integraciji novih tehnologija u proizvodne procese i podstaći konkurentnost domaće industrije.

Pozivamo sve naučne radnike i istraživače, kao i stručnjake iz privrede, da na Konferenciji DEMI 2011 razmijene iskustva, prezentuju najnovije rezultate svojih istraživanja, predlože nove oblike saradnje naučno-istraživačkih institucija i privrede i odgovore na izazove savremenih uslova poslovanja.


Гео координате: 44.76466 - 17.198174 |